Category: DEFAULT

2 Oct, 2012

Ik Denk Aan Jou - Various - Nederlandse Hits Uit De Mega Top 30 - Volume 1

Gepost door Dj Dick op Geen opmerkingen:. Beste Luisteraars' Ook ik heb het genoegen om U de playlist van afgelopen dinsdagavond te kunnen presenteren.

Beste luisteraars. Bij deze wil ik jullie weer bedanken voor de vele verzoekjes en voor het luisteren naar ons radio station.

We hebben er weer van genoten en we hopen dat jullie dat ook hebben gedaan Hier zien jullie de playlist van afgelopen zaterdag avond van mijn programma. Het is iets nieuws en ik hoop dat jullie er tevreden mee zijn. Hall Ophalen of Verzenden. Boezinge 31 dec. VDB Boezinge. Item Ophalen of Verzenden. Bezoek website 31 dec. Dana winner - regenbogen De cd's van mijn zoekertjes zijn prima in orde!

Zie waarderingen ze kunnen afgehaald worden in pepingen of ze kunnen opgestu Ophalen of Verzenden. Pepingen 30 dec. Bezoek website 30 dec. Bieden 24 jun. Antwerpen 24 jun. The Vinyl Beater Antwerpen. Bezoek website 24 jun. Bilzen 18 mei.

Bram Bilzen. Bezoek website 18 mei. Zie waarderingen ze kunnen afgehaald worden in pepingen of ze kunnen opgestuurd Nieuw in verpakking Ophalen of Verzenden. Pepingen 24 jun. Lees verder Kinderen halen bijna 1,5 ton op voor koala's - Kinderen hebben in een week tijd bijna 1,5 ton opgehaald voor Australische koala's en andere dieren die in het land bedreigd worden door de bosbranden die daar al weken woeden.

Met de tv-actie SOS Koala was zaterdag al Rene Schuurmans Nummers. Jettie Pallettie Nummers. Jannes Nummers. Frans Duijts Nummers. Terug Nieuwe afspeellijst Favorieten.

Handig Aanmelden Klantenservice Inloggen. Geniet Van Het Leven. Waarheen Jij Ook Gaat. De Smokkelaar. De Woonboot. De Woonboot goldfinger remix. La Paloma. Waarheen, Waarvoor. Verder wel een leuke cd om naar te luisteren, maar vind het allemaal erg veel op elkaar lijken. Ik vind het werkelijk onbegrijpelijk. Een Wereld en Betekenis zijn best leuke liedjes, maar waarom moet Jeroen van der Boom nou maar liefst 3!

En dan ook nog eens heel slecht, zoals iemand hieronder ook al aangaf. En ik krijg echt plaatsvervangende schaamte als ik hoor hoe Jeroen identiek meezingt met Bisbal op zijn "Mijn hoofd verstaat mijn hart".

Zo'n CD zou wat mij betreft dan ook nooit in de winkels mogen liggen. En dan kunnen "Betekenis" en "Een wereld" nog zo leuk en gezellig zijn. Of moeten we eigenlijk niet bij andere artiesten gaan zoeken voor deze "creativiteit"?

Echt goeie cd, rest van de nummers zijn ook gaaf, mooie teksten die ook herkenbaar zijn. Hoop dat ie nog veel meer mooie albums maakt. Jeroen van der Boom is in mijn ogen een goede zanger waarbij je heerlijk kunt luisteren naar de teksten van de door hem gezongen liedjes en daarnaast is hij ook niet vervelend om naar te kijken Denk allemaal eens even terug aan de eerste Nederlandstalige cd van Marco Borsato; deed hij niet exact hetzelfde?

En kijk waar het hem heeft gebracht! Ik hoop dat Jeroen hetzelfde geluk wacht in zijn muziekcarriere als Marco tot nu toe heeft mogen ervaren. Mijn stem heeft hij! Helemaal goed deze CD. Vooral de eigen nummers zijn super. De vertaalde zijn ook mooi, maar in de andere nummers hoor je echt zijn stijl.

Hoe vaker ik luister hoe mooier hij wordt. En we gaan in oktober live luisteren naar Jeroen!! Wat mij betreft zeker geen 2e Borsato, maar een unieke nieuwe ster onder de Nederlandse hemel.

Ik heb hier zojuist even de fragmenten beluisterd van de cd "jij bent zo". En ik moet eerlijk zeggen dat er niet echt van onder de indruk ben. Jeroen van der Boom is een matige zanger en uitstraling heeft hij ook niet echt. Ik vind het een beetje "dertien in een dozijnmuziek". Op deze manier ben ik bang voor Jeroen van der Boom dat hij een eendagsvlieg zal gaan worden.

Ik kom net bij de Vrienden van Amstel Live Ahoy vandaan. Wat een ontdekking deze rasartiest. Ook Jeroen zijn tweede hit 'Een Wereld' is een geweldige plaat. Wat mij betreft is dit album een must waar we lang op hebben gewacht!

cd uit de regenboog Koninklijke Militaire Kapel - Af te halen in Bilzen of te verzenden met de post, verzendkosten zijn voor de koper. € 2,00 0 bieding(en).

About : Daigor

8 thoughts on “Ik Denk Aan Jou - Various - Nederlandse Hits Uit De Mega Top 30 - Volume 1 ”

  1. Search the world's information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you're looking for.
  2. Graag ik ik jullie via deze weg nog de beste wensen en alle goeds toewensen voor Tevens wil ik jullie bedanken voor de vele verzoekjes die afgelopen zaterdag avond binnenkwamen via de mailbox, hierdoor waren we genoodzaakt om om u de mailbox al te sluiten omdat we toen al volzaten tot de .
  3. techno.adrierdredironcrusherkeswyn.infoinfo\, de winkel van ons allemaal. Kies uit >15 miljoen artikelen. Snel en vanaf 20,- gratis verzonden!4/5(K).
  4. Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
  5. Nov 24,  · 16 hollandse liedjes om te zoenen aad & ria - waarom ben je mij techno.adrierdredironcrusherkeswyn.infoinfo3 bennyboy - kleine bantoejon.
  6. Peter Cornelis Koelewijn wordt geboren op 29 december op de Heezerweg in Eindhoven als zoon van een vishandelaar. Al vroeg was hij weg van muziek en vooral van de "pop muziek" uit die jaren met artiesten als Guy Mitchell, Frankie Laine, Rosemary Cloony, Johnny Ray en Nederlandse hitmakers als The Chico´s en The Kilima Hawaiins.
  7. For tutoring please call I am a registered nurse who helps nursing students pass their NCLEX. I have been a nurse since I have worked in a Views: K.
  8. Nederlandse Hits Uit De Mega Top 30 Volume 1 is a by various - Music Sense is news, music, lyrics, video from show business and a lot more about singers, bands and musicians from all the.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *